Želite da vežbate engleski ili nemački sami, ali nekada niste sigurni gde da nađete odgovarajuću vežbu ili ne znate da li ste odabrali pravu? Ili Vas interesuje zašto se nešto kaže ‘baš ovako ili onako’ a nemate koga da pitate? Pitajte nas! 🙂

apple mac blanc

ŠTA TUTOR RADI?

Tutor pomaže.

Tutor daje smernice, pruža podršku u učenju i nastoji da usvajanje gradiva učini što jednostavnijim i zanimljivijim.

KAKO FUNKCIONIŠE PROGRAM ONLINE TUTORSTVA?

Naš program online tutorstva namenjen je prvenstveno ljudima kojima su potrebne konsultacije i pomoć u vezi sa određenom temom ili jezičkom veštinom, a nemaju vremena za čas ili ne žele ugovornu obavezu koju zahtevaju kursevi jezika. Tutora možete da kontaktirati popunjavanjem kontakt forme ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, a mi ćemo nastojati da Vam u roku od 48 sati* pošaljemo odgovor.

*ne računajuci subotu i nedelju (upit koji je poslat u petak biće obrađen u utorak)

KOJA JE CENA?

Konsultacije putem kontakt forme na ovom sajtu su potpuno besplatne. Tu smo da pomognemo, ako ikako možemo.

IMG_8476

 

DA LI MOGU I DA VEŽBAM SA TUTOROM?

Da. Vežbe mogu da se šalju u pisanoj formi (putem mejla) ili možete da vežbate uživo (Skype/Zoom/FaceTime), a možete i da kombinujete pisane i usmene vežbe. Cena vežbanja sa tutorom zavisi od broja vežbi, jezičkog nivoa (A1-C2) i od jezičke veštine (Čitanje, Pisanje, Slušanje, Pričanje). Početna cena vežbi je 450 RSD. Npr. cena za 1-3 vežbe pisanja za nivo A1 iznosi 450 RSD. Pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam poslati ponudu.

ŠTA SVE MOŽEMO DA VEŽBAMO?

Svašta. 🙂 Možete da se pripremite za razgovor za posao, proverite da li ste dobro napisali CV ili propratno pismo ili spremite ispit. To su samo neke od mogućnosti koje pruža program tutorstva. Pišite nam kako možemo da pomognemo, tu smo za Vas! 

ŽELIM POMOĆ TUTORA:

Email: tutor@radovanac.com

  Vaše ime (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Vaš izbor (obavezno)

  Pitaj tutoraVežbaj sa tutoromRazgovaraj uživo sa tutorom

  Nivo (obavezno)

  A1A2B1B2C1C2Nisam siguran/sigurna

  Jezik (obavezno)

  NemačkiEngleski

  Vaša poruka (obavezno)

  Potvrdite da niste robot