DSCF0353

My mission – to support your learning.

My motto – quality over quantity.

My vision – to inspire lifelong learning.

Ćao, ja sam Sonja. Ne volim da pričam o sebi. Više volim da slušam druge kako pričaju o sebi. Valjda sam zato odlučila da budem profesor. 

Najsrećnija sam kada mogu da pomognem drugima u ostvarivanju ciljeva. Cilj mojih đaka jeste da nauče nemački ili engleski, ali iza toga se najčešće krije jedan viši cilj (ili dva, ili tri…), a to je da se presele u drugu državu, da dobiju bolji posao, da polože ispit ili prosto da se sporazumeju na nekom drugom jeziku koji im nije maternji kako bi upoznali nove ljude dok putuju. Uživam dok zajedno radimo na dostizanju tih ciljeva i radujem se zajedno sa njima kada u tome uspeju. 

Prošlo je više od 10 godina od osnivanja škole Onlinelanguages, a još više od kada se bavim podučavanjem nemačkog i engleskog jezika (toliko da sada ne bih o tome😉), a i dalje nekada ne mogu da verujem da zaista imam tu sreću da radim ono što volim. Te protekle decenije imala sam ogromnu čast i zadovoljstvo da upoznam toliko divnih ljudi, od kojih mnogi više nisu “samo” moji đaci, već i moji prijatelji, pa je možda najbolje da pogledate šta oni kažu o meni. 👉 Testimonials

NEW LANGUAGE, NEW LIFE.