Postigao sam neverovatan napredak tokom pohađanja časova. Od faze u kojoj nisam prepoznavao vremena u kojima se nalaze rečenice i dijalozi i dosta problema prilikom komunikacije, do konačne faze u kojoj sam bez poteškoća mogao da vodim razgovore, komentarišem i argumentujem određene teme, i držim ”small meetings” o specifičnim temama. Popravio sam kvalitet pisanja, poslovnu komunikaciju, prepoznavanje vremena u kojima su tekstovi napisani i uopšte značajno unapredio željeno znanje jezika.

Smatram da je materijal u potpunosti adekvatan i prilagođen nivou sposobnosti. Materijal je kvalitetan, koristan, zanimljiv, raznovrstan, podstiče na kreativnost i razmišljanje. Dobra kombinacija tekstova, audio i video zapisa, igrica, dijaloga, prezentacija. Vrlo zanimljiva kombinatorika navedenog, čija je svrha da se student animira, skoncentriše, motiviše i da svoj maksimum u učenju.

Retko je sresti nekog ko svoj posao radi iz čistog zadovoljstva i ljubavi prema istom, nekog ko je maksimalno posvećen studentu i njegovom napretku i radu, i nekog ko ima izuzetno visok nivo znanja, informisanosti i nekog ko je odgovoran, precizan, uslužan, pozitivan i kreativan. Sonja je sjajan profesor koji mnogo pruža studentima, kvalitetno prenosi znanja i veštine, podstiče ono najbolje i generiše to najbolje iz studenta u dobar rezultat. Prava je sreća i privilegija imati profesora koji je na najbolji mogući način operativno preneo sva znanja i uputio studenta na segmente koje treba popraviti i potom radio sa njim na tim poljima. Zahvaljujući Sonji i časovima koje sam pohađao, unapredio sam znanje engleskog jezika, dobio unapređenje na poslu i sada bez poteškoća vodim dijaloge, komuniciram sa drugim ljudima na engleskom jeziku.