slajd_2

UČI BILO GDE, BILO KAD 

Individualni Skajp časovi imaju ogromnu prednost, a to je da termine biraš sam/a u dogovoru sa profesorom. Gradivo i tempo prilagođavaju se tebi i tvojim potrebama. 

Na časovima vežbaš sve četiri jezičke veštine: pričanje, slušanje, čitanje i pisanje. Isto kao i na redovnim časovima u učionici. S tim što se posle Skajp časa ne briše tabla. 🙂 U svakom trenutku možeš da pristupiš beleškama sa časova u četu. Uvek znaš koliko si napredovao/la zahvaljujući redovnim proverama na časovima. A po uspešnom završetku kursa dobijaš sertifikat.

CENA

Probni čas u trajanju od *30 minuta je besplatanNakon toga, cena individualnog časa u trajanu od 60 minuta iznosi 1500 RSD za uplate iz Srbije, a 15 EUR za uplate iz inostranstva. Cenovnik važi od 01.09.2021. godine. Za polaznike koji su zaključili ugovor pre ovog datuma važi cena navedena u ugovoru. Sav materijal dobijaš od škole u vidu linkova, što znači da nema skrivenih troškova.

laptop-1483974_1920

POTREBNA OPREMA

  • Stabilna internet veza,
  • Mikrofon (na časovima ne koristimo kameru),
  • Skajp (preuzmi ovde).

PRIPREMA ZA POLAGANJE MEĐUNARODNIH ISPITA

Engleski jetzig: KET, PET, FCE, CAE, CPE, BEC, IELTS

Nemački jezik: Goethe Zertifikat: A1 (Start Deutsch 1), A2 (Start Deutsch 2), B1, B2, C1, C2; telc – opšti i medicinski; ÖSD; DSH I i II; Test DaF

Pročitaj šta naši polaznici kažu o Skajp časovima: (komentari polaznika)

Zakaži besplatan probni čas.* (Kontakt formular/mejl)