Moje ime je Sonja Radovanac i volim jezike. Vrlo koncizno, znam, ali to je u suštini najadekvatniji odgovor na pitanje zašto sam 2011. godine odlučila da osnujem Školu stranih jezika Radovanac. Ali dozvolite da napišem nešto više o školi i o sebi.

Moj moto, a samim tim i moto škole, je QUALITY OVER QUANTITY – kvalitet iznad kvantiteta. Zbog toga sam “solopreneur”, ili drugim rečima, jedini zaposleni u svom preduzeću. Zaključila sam da kvalitetnu nastavu najbolje mogu da pružim ako radim sama. Ne, nije zato što mislim da sam najpametnija osoba i najbolji profesor na svetu, 😉 nego iz raloga što je to za mene jedini način da se u potpunosti posvetim svojim đacima i njihovim potrebama. Cilj mi je da pomognem svima koji to žele, ne samo da nauče novi jezik, nego i da ga do te mere usvoje i zavole da i nakon završetka kursa jednostavno ne mogu a da se i dalje ne okružuju knjigama, filmovima i YouTube kanalima na tom “novom” jeziku.

U školi negujemo atmosferu koja podstiče učenje, druženje, prijateljstvo, smeh i pozitivnost. Ako želite da budete deo našeg kruga ljubitelja dobrih vibracija, javite nam se: radovanac.com/kontakt. Dobrodošli!

DSCF0353

Sonja Radovanac – rođena u Nemačkoj 1981. godine, završila Gimnaziju “Wirtemberg” u Štutgartu, jezički smer (nemački, engleski, latinski, francuski), diplomirala na Filizofskom Fakultetu u Novom Sadu, Odsek za Germanistiku, Profesor nemačkog jezika i književnosti, položila ispit na nivou C2 iz engleskog jezika, University of Cambridge, i time po Rešenju Ministarstva prosvete stekla uslove za izvođenje nastave iz engleskog jezika. Voli knjige, životinje i ples.